Menu

Social
LUCRĂRI ȘI AGLOMERAȚIE, LA POD

Lucrările sunt în grafic la podul de la Mărăcineni,  de peste râul Buzău, iar la finele lunii august, acesta va fi deja funcțional. Cel puțin asta dau asigurări reprezentanții Prefecturii Buzău după numeroasele critici aduse la adresa firmei constructoare. În zonă, sunt mobilizaţi circa 30 de muncitori, iar stratul de beton se toarnă noaptea. Pe toată perioada desfăşurării  lucrărilor de reabilitare a construcției metalice, celălalt pod a preluat întreg traficul rutier, motiv pentru care, în anumite zile și ore, traficul în zonă este un adevarat calvar pentru șoferi.

Daca la inceperea lucrarilor, pe santierul de la Maracineni nu observai mai mult de 4-5 muncitori, în aceasta perioada numarul acestora este  mult mai mare. Reprezentanții Prefecturii Buzău afirmă că, în zonă, sunt mobilizaţi circa 30 de muncitori care lucrează chiar și noaptea.

Dacă firma de construcţii va respecta termenul de executie, lucrările ar trebui să fie finalizate la sfarsitul lunii august, astfel incat, la începutul lunii septembrie, traficul pe Podul de la Mărăcineni să revina la normal.

Obiectic strategic intrat în reabilitare în a doua jumătate a lunii aprilie, Podul de la Maracineni de peste râul Buzău face legatura între Moldova si Capitala. Pe toată perioada desfăşurării  lucrărilor de reabilitare a construcției metalice, celălalt pod a preluat întreg traficul rutier, motiv pentru care, în anumite zile și ore, traficul în zonă constituie un calvar pentru șofer. Din cauza ploilor din ultimele zile si a debitului mare a râului Buzău, celalalt pod care prelua o parte din traficul de pe podul de la Mărăcineni, podul de tuburi de la Vadu Pașii a fost închis circulației.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>