Menu

Social
CRIMĂ DIN GELOZIE

O criză de gelozie l-ar putea trimite în spatele gratiilor pentru următorii 20 de ani pe un bărbat din Constanța. Aseară, omul și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului iar mai apoi a sunat la 112 și a anunțat îngrozitoarea faptă. Oamenii legii au ajuns imediat la locuința bărbatului și l-au reținut. Pentru femeie nu s-a mai putut face nimic. 

Era putin inainte de ora 21 cand vocea unui barbat a anuntat la 112 ca si-a omorat sotia. Imediat politistii si medicii de la ambulanta s-au deplasat la fata locului. Femeia zacea in bucatarie, fara suflare intr o balta de sange. Pe barbat l-au gasit langa trupul ei neinsufletit. L-au retinut imediat.

Vecinii spun ca in ultima perioada in familia Apostol scandalurile se tineau lant. Barbatul lucra  ca sofer de TIR in Germania si era tot mai convins ca sotia il inseala si intotdeauna ii reprosa asta. Postarile cele mai recente de pe Facebook dovedesc asta. Crizele tot mai dese de gelozie au fost si motivul pentru care  femeia intentase divort anul trecut, iar peste  doua saptamani aveau ultimul termen. Chiar si asa locuiau sub acelasi acoperis, insa certurile devenisera ceva obisnuit in ultimul timp.

Azi noapte ultima criza de gelozie s-a incheiat tragic. Anchetatorii spun ca pe trupul femeii au gasit peste 20 de lovituri de cutit. Victima nu a avut nici o sansa in fata agresorului. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore urmand a fi dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Daca va fi gasit vinovat la proces, risca pana la 20 de ani de inchisoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>