Menu

Social
SUME RECORD PENTRU VOUCHERE

Sumele alocate pentru  voucherele de vacanţă au atins o cifră record în 2018. În primele cinci luni ale anului, bugetarii au primit tichete de aproximativ 22 de milioane de euro. Cele  mai solicitate destinaţii sunt litoralul, muntele si staţiunile balneare. Totodată, şi pretenţiile românilor au crescut: tot mai mulţi aleg să se cazeze la hoteluri de patru stele, datorită serviciilor pe care le oferă.

Valoarea unui voucher de vacanţă pe care românii îl pot folosi atunci când îşi achiziţionează un sejur în ţară este de 1450 lei. În 2018, numărul beneficiarilor a crescut simţitor iar suma alocată pentru tichete de vacanta în primele cinci luni ale anului, a depăşit 22 de milioane de euro. Fondul destinat voucherelor a crescut, în acest an, de zece ori faţă de 2016. În prezent, numai o parte din hotelierii români primesc vouchere de vacanţă. De aceea, turiştii sunt îndemnaţi să îşi cumpere sejururi prin agenţii, pentru a nu întâmpina greutăţi.

Turistii pot utiliza voucherul pentru cazare, servicii de masă, transport sau tratamente balneare. Totodată, faptul că scot mai puţini bani din buzunare, i-a determinat pe români să aleagă hoteluri de patru stele unde pot beneficia de mai multe servicii şi confort sporit. În acest an, aproximativ un milion două sute de mii de români vor pleca în vacanţă folosind vouchere.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>