Menu

Politic
O NOUĂ CONDUCERE

Liberalii buzoieni și-au ales, în weekend, conducerea organizației municipale Buzău. La eveniment a fost prezent și liderul PNL, Ludovic Orban. Consilierul local Constantin Ionescu este noul președinte al PNL Buzău. Conducerea organizației municipale, în frunte cu medicul Adrian Zoican, fusese dizolvată la sfârșitul anului trecut, din motive disciplinare.

Constantin Ionescu a fost singurul candidat la funcția de președinte al organizației municipale a PNL Buzău. Înainte de alegeri, Ludovic Orban, președintele PNL, i-a îndemnat pe liberalii buzoieni să gândească fiecare pas pe care îl fac în a-și alege noua conducere a organizației municipale.

La finalul alegerilor, Constantin Ionescu a declarat că principalul său obiectiv, în calitate de președinte municipal al PNL Buzău, este să întărească organizația pentru viitoarele alegeri. De altfel, este foarte probabil ca Ionescu să fie candidatul PNL la alegerile locale din 2020 pentru funcția de primar al municipiului Buzău. Tot în cadrul conferinței PNL Buzău au fost aleși cei doi vicepreședinți, Vasile Olaru și Vasile Carapit, dar și cei opt vicepreședinți. Conducerea organizației muncipale, în fruncte cu medicul Adrian Zoican, fusese dizolvată la sfârșitul anului trecut, din motive disciplinare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>