Menu

Social
HOTELURI TEMATICE, ÎN TREND

Vacanțe printre piraţi ori printre coloane și statuete grecești. Asta îi așteaptă pe turiștii care vor veni anul acesta pe litoral și vor alege să se cazeze la unul dintre hotelurile tematice. Este un nou trend care se pare însă că prinde tot mai mult în rândul familiilor cu copii. O noapte de cazare într-un astfel de hotel costă în plin sezon 300 de lei, însă turiștii spun că face toți banii.

In acest hotel vacanţa începe cu Jack Sparow, vestitul pirat care a preferat să fie ucis decât să spună unde şi-a ascuns comoara.  Proprietarii s-au gandit astfel sa aduca aventura pe litoralul românesc. Exteriorul hotelului, recepţia şi barul de zi au devenit scene desprinse din îndrăgitul film „Piraţii din Caraibe“.  Nu lipseste nici Coco, prietenul necuvantator si nelipsit din mijlocul piratilor.

Când calci pe podeaua 3 D pare că te scufunzi în adâncul oceanului, acolo unde încă zac comorile piraţilor. Recepţia a fost modelată sub forma unei corăbii,  iar o caracatita gigant pregatita sa te prinda in orice moment in tentaculele ei sta de straja la intrare.  Sirenele si cuferele care ascund comori nu lipsesc nici ele,  iar peisajul de la intrare este întregit de două acvarii imense, pline cu peşti. În camere peretii sunt tapetati cu decoruri marine.

Hotelul dispune si de o piscina incalzita in care turistii se pot balaci cat e ziua de lunga indiferent de temperatura de afara. Intr-un alt hotel din statiunea Mamaia redescoperim atmosfera din antichitate. Un soldat roman ne intampina la intrare, iar coloanele grecesti intregesc completeaza peisajul. Preturile pentru o noapte de cazare intr-un astfel de hotel pornesc de la 250 de lei in cursul saptamanii insa pot ajunge pana la 350 de lei in weekend. Daca se opteaza pentru un apartament, tariful este de 450 de lei pe noapte.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>