Menu

Social
RĂFUIALĂ CU FOCURI DE ARMĂ

Scene ca în Vestul Sălbatic, aseară, în zona Spitalului Județean de Urgență Ploiești.  Doi bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani au tras focuri de armă, asupra unui tânăr , de 30 de ani, cu care aveau de reglat anumite socoteli. Victima, dar și unul dintre agresori, au ajuns la spital.

Martorii le-au povestit oamenilor legii cum ca victima s-ar fi adapostit intr-un magazin, unde a luat-o  ostatica pe vanzatoare, folosind-o drept scut, pentru a nu fi tintit. A iesit la un moment dat din spatiul comercial, moment in care un glont i-ar fi strapuns ambele picioare, in zona gambelor.

Din altercatie victima de 30 de ani a ajuns la spital, iar unul dintre agresori, care s-ar fi taiat la picior, dupa ce a dat cu piciorul in geamul magazinului in fata caruia s-au rafuit, a fost dus la un spital din Bucuresti, de catre familie. La acest moment politia face investigatii, si incearca sa afle exact de la ce a pornit rafuiala.

In cauza, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice, loviri sau alte violente, distrugere, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma fara drept. Agresorii risca pentru fapta lor pedepse ce pot merge pana la privarea de libertate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>