Menu

Sport
A CUMPĂRAT FARUL

maricaCiprian Marica, fostul atacant al naționalei României, a câștigat licitația pentru sigla și palmaresul unui club de tradiție din fotbalul românesc. Este vorba despre Farul Constanța, club intrat în insolvență în 2012 și în faliment în 2015.

Licitația pentru sigla și palmaresul Farului a fost câștigată de Lizeta Haralambie, avocatul care îl reprezintă pe Ciprian Marica, iar fostul internațional va plăti suma de 41.300 de euro. Rămâne de văzut ce va face Ciprian Marica în viitor cu sigla și palmaresul grupării de la Malul Mării Negre. Clubul Farul a intrat în faliment în octombrie 2015, după ce intrase în insolvență în 2012. Suporter Spirit Club Farul Constanța, echipa înființată în vara anului 2016 de către suporterii fariști a promovat la finalul stagiunii recent încheiate în Liga 2, dar s-a despărțit curând de antrenorul Petre Grigoraș și de secundul Marian Dinu.

Clubul fanilor constănțeni a încercat să participe la licitație, însă a acuzat în mai multe rânduri lichidatorul judiciar de diverse jocuri de culise.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>