Menu

Social
NAS ÎN NAS CU URȘII

Turiștii cazați zilele acestea pe Valea Cerbului, în așa-numitul Orașul Rulotiștilor, au ocazia de a se întâlni cu urșii, care caută de mâncare în ghenele de gunoi amplasate în zonă. Așa s-a întâmplat și ieri, când o ursoaică și puii săi au fost surprinși de un turist care i-a filmat. 

Turistii aflati ieri, pe Valea Cerbului din Busteni au avut parte de musafiri nepoftiti, la masa! La ghenele de gunoi din zona si-au facut aparitia trei ursi infometati. Mai exact, o ursoaica si cei doi pui ai sai au coborat din padure sa caute ceva de mancare. Si cum tomberoanele erau pline ochi cu tot felul de resturi alimentare, salbaticiunile s-au infruptat fara niciun stres. Turisti nu s-au sfiit nici ei sa scoata imediat telefoanele mobile, cu care au imortalizat imaginea.

La un moment dat toate cele trei animale era cufundate in tomberonul  metalic, in timp ce oamenii incingeau linistiti gratarele alaturi.  Dupa ce s-au ghiftuit bine, ursoaica si cei doi ursuleti au facut cale intoarsa si si-au pierdut urma in padure. Nu mai este deloc o surpriza pentru turistii aflati pe Valea Prahovei sa dea nas in nas cu ursii. Chiar si asa autoritatile avertizeaza oamenii sa nu se mai apropie periculos si in astfel de cazuri sa le ceara ajutorul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>