Menu

Social
SCOȘI ÎN STRADĂ DE CODUL PENAL

Peste 1.000 de persoane au protestat aseară în Piaţa Victoriei față de modificările aduse Codului penal. Protestatarii au strigat și lozinci împotriva Guvernului. Pe timpul manifestațiilor traficul în zonă nu a fost blocat şi nici nu au fost înregistrate incidente.

Protestatarii au afişat pancarte pe care scria „Jos labele de pe Codul penal”, „Toţi pentru Justiţie”, „Nu suntem reprezentaţi de corupţi şi agramaţi”,  sau „Nu ne mai sfidaţi!”.

Cei prezenţi în Piaţa Victoriei au ţinut un minut de reculegere în memoria lui Călin Farcaş, tânărul de 29 de ani din Braşov care a murit la Institutul „Marius Nasta” din Capitală, în timp ce aştepta un transplant de plămâni. În piaţă au fost prezenţi mai mulţi voluntari care au strâns semnături pentru campania USR „Fără penali în funcţii publice”.

Proiectul de modificare a Codului Penal, initiat de parlamentarii PSD si ALDE, urmează să fie supus votului final maine, daca va fi aprobat astazi si in Camera Deputatilor, dupa ce, ieri, a fost adoptat de Senat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>