Menu

Social
SALVAT DIN RÂU

Intervenție contracronometru ieri seară a pompierilor buzoieni. Ei au fost solicitați salveze un bărbat care a fost surprins pe o insulă formată pe râul Buzău, în urma deversării controlate a lacului de acumulare de la Siriu. Intervenţia s-a încheiat la ora 20.00.

Potrivit pompierilor, bărbatul se afla la pescuit atunci când debitul râului Buzău a crescut rapid, în urma deversării controlate din lacul de acumulare de la Siriu. Acesta s-a panicat şi a cerut ajutor printr-un apel la 112.

Imediat după apel, staţia de Pompieri Mărunţişu şi punctul de lucru Nehoiu au intervenit cu o autospecială şi o barcă pneumatică pentru salvarea barbatului din râul Buzău. Operaţiunea a avut loc pe raza localităţii Lunca Priporului, din oraşul Nehoiu. Misiunea de salvare s-a încheiat cu succes, în jurul orei 20.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>