Menu

Social
PREGĂTIRI PENTRU IARNĂ

Sezonul pregătirilor pentru iarnă a început. Dis de dimineață gospodinele colindă piețele pentru a se aproviziona cu fructe pentru a face compot și dulceață. Cele mai căutate sunt fructele românești, în special vișinele și cireșele.

Cum unele fructe sunt pe sfarsite, gospodinele au grija sa cumpere din timp materie prima pentru compoturile si dulceturile pentru iarna. Din fericire, au de unde alege, pentru că tarabele din piete sunt incarcate cu caise, piersici, visine si cirese. Comerciantii recomanda clientilor sa nu mai amane pregatirile, deoarece vor ramane cu camara goala. Ploile si caldura au grabit coacerea fructelor, iar sezonul lor este pe sfarsite.

Cand vine vorba de pregatirile de iarna, gospodinele sunt foarte atente sa nu le lipseasca nimic din camara. Multe dintre ele au inceput sa pregateasca compoturile, preferate fiind cele de visine si cirese. Chiar daca prepararea lor  inseamna si un efort considerabil, rezultatele sunt pe masura: produsele obtinute sunt gustoase si sanatoase.

Cei care nu au timp sau nu vor sa isi piarda timpul in bucatarie, prefera sa cumpere din magazin, dar, bineinteles, la preturi mult mai mari!

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>