Menu

Social
TAVAN PRĂBUȘIT ÎN MALL

Un tavan prăbușit într-un mall din Constanța a rănit o femeie care se afla în acel moment la cumpărături. Tânăra, în vârstă de 25 de ani s-a ales cu răni la picior și a fost transportată la spital.

Incidentul s-a petrecut aseara putin dupa ora 21. Pentru ca era aproape de ora inchiderii, mall-ul nu era aglomerat si din fericire putini clienti mai erau in magazine. La un moment dat tavanul din rigips al unuia dintre ele s-a desprins si s-a prabusit. Clienta aflata la cumparaturi a fost ranita iar angajatii mall-ului au sunat la 112.

Din pacate nu este primul incident de acest gen petrecut la mall-ul din Constanta.  Anul trecut, pe 30 noiembrie, tavanul de pe holul mall-ului a cazut in timp ce zeci de oameni se aflau la cumparaturi. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Atunci conducerea magazinului a sustinut ca accidentul s-a petrecut in timp ce se realizau lucrări de reamenajare a centrului comercial, cel mai probabil din cauza unui montaj instabil realizat de echipa contractată pentru aceste lucrări.

Despre incidentul de aseara, reprezentantii mall-ului nu au dorit sa faca niciun comentariu, insa au anuntat ca vor prezenta un punct de vedere oficial.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>