Menu

Sanatate
SFATURI ȘI CONSULTAȚII GRATUITE

Sfaturi și consultații medicale gratuite. De asta vor beneficia mâine locuitorii din Rm Sărat, care vor ajunge la un cabinet mobil amplasat în centrul municipiului. Acțiunea se desfășoară în colaboare cu un lanț de farmacii și are ca scop monitorizarea stării de sănătate a românilor și mediatizarea metodelor de prevenție și conștientizarea factorilor de risc.

Un cabinet medical mobil ii asteapta maine pe ramniceni chiar in centrul municipiului. Trecatorii, dar si persoanele cu diferite afectiuni medicale vor putea beneficia  de sfaturi si servicii medicale gratuite de specialitate.  Actiunea este organizata de mai multe farmacii, care isi propun sa ajute romanii in constientizarea starii de sanatate si a factorilor de risc la care se expun.

Persoanele care vor ajunge la cabinetul medical isi vor putea masura tensiunea arteriala si indicele de greutate corporala. Mamele tinere vor primi informatii privind alaptarea bebelusilor si vor putea asista la o prezentare a mai multor produse cosmetice bio.

Actiunea va incepe maine de la ora 10.00 si se va desfasura pe parcursul intregii zile.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>