Menu

Social
PERICULOS, DAR LIBER

vlcsnap-2015-02-17-16h55m29s122   Este panica intr-un cartier din Constanta. Un obsedat sexual a fost retinut de politisti, dupa ce doua femei au reclamat, in aceeasi zi, ca barbatul isi expunea zonele intime in public. Desi a fost amendat si s-a ales cu dosar penal, iar specialistii spun ca este un adevarat pericol, procurorii au decis sa il cerceteze in stare liberatate. Si mai grav este faptul ca pe langa cele doua fapte, barbatul a recunoscut ca a mai atacat si alte femei la sfarsitul anului trecut, dar si in urma cu o luna de zile.

Barbatul are 46 de ani, este casatorit si are si o fiica de 16 ani. La prima vedere, un om serios care nu ar da de banuit nici macar o secunda. In spatele acestei aparente sta insa un adevarat obsedat sexual. In urma cu doua zile el nu s-a sfiit sa se dezbrace si sa isi expuna parti intime ale corpului in fata unor femei, ziua in amiaza mare. Doua dintre ele au sunat la 112, iar politistii au reusit sa il prinda. Pana cand va fi gasit vinovat, magistratii au decis sa il cerceteze in stare de libertate. Asta desi barbatul, nu numai ca si-a recunoscut cele doua fapte, dar le-a povestit magistratilor ca tot el a mai atacat si alte femei in luna ianuarie a acestui an. Si tot asupra lui planeaza si suspiciunea ca ar mai fi incercat sa violeze mai multe tinere in octombrie anul trecut. Din fericire cu nici una dintre fete nu a reusit sa isi duca planul la sfarsit. Tinerele pe care a incercat sa le violeze s-au dovedit destul de curajoase si au reusit sa scape. Din pacate reclamatiile facute de ele la politie nu au avut nici un rezultat pana acum.

Psihologii spun ca astfel de persoane au fost la randul lor victime ale unor abuzuri sexuale in timpul copilarie,  iar acum raspund cu aceeasi moneda. Si tocmai de aceea ar trebui supravegheat de un psihiatru si nu lasat in libertate. Politistii i-au recomandat barbatului sa mearga de urgent la un medic psihiatru ori sa se interneze intr-un centru de specialitate. Oricum el va fi monitorizat iar in cazul in care va recidiva atunci va ajunge dupa gratii. Populatia este si ea sfatuita sa sune imediat la 112 daca observa astfel de situatii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>