Menu

Administrativ
RABLE RIDICATE DE PRIMĂRIE

Cinci brăileni au rămas fără autoturisme după ce acestea au fost ridicate de pe domeniul public, la ordinul primarului. Autovehiculele erau abandonate de mai mulți ani și deveniseră adevărate focare de infecție.

Acțiunea a fost derulată de Poliția Locală Brăila în colaborare cu SC Braicar SA Brăila. De la începutul anului 2018, polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice al Poliției Locale Brăila au identificat  peste 60 de autoturisme fara stapan sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al municipiului. În 53 dintre cazuri, proprietarii s-au conformat somației aplicate de către polițiștii locali, cu termen de 10 zile pentru eliberarea terenurilor ce aparțin domeniului public sau privat al municipiului Brăila și au ridicat autovehiculele de pe domeniul public, eliberând trotuarele, parcările sau chiar părțile carosabile pe care le ocupau abuziv. În prezent, alte 5 autoturisme se află în termenul de 10 zile,  iar pentru alte 6 autovehicule, primarul a dispus ridicarea acestora de pe domeniul public, după expirarea termenului de 10 zile.

Polițiștii locali vor continua acțiunea de identificare a autoturismelor abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului, cu atât mai mult cu cât cele mai multe dintre acestea sunt adevărate focare de infecție, punând în pericol sănătatea și siguranța cetățenilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>