Menu

Social
START LA NEVERSEA

Azi noapte s-au deschis porțile magice spre tărâmul de legendă, NEVERSEA. Prima seară a celui mai așteptat festival de la malul mării a fost deschisă cu spectacol de lumini și focuri de artificii. Iar apoi rând pe rând în aplauzele festivalierilor au urcat pe scenă artiști celebri, precum Alan Walker, Yellow Clow sau Hardwell.

Show-ul a fost deschis putin inainte de miezul noptii. Focurile de artificii au brazdat cerul si au luminat plaja Neversea. Apoi rand e rand au urcat pe scena celebrii DJ care fac furori si performeaza pe marile scene ale lumii. Allan Walker a fost cel care a dar startul,  iar mai apoi Yellow Clow a incins atmosfera.

A fost un spectacol total , cu mult sunet revarsat din boxele de zecii de mii watti, cu lasere si efecte speciale de lumina si videoclipuri proiectate pe suprafetele imense cu LED-uri. Dupa miezul noptii a urcat pe scena Hardwell. Fanii au fost in delir si au fredonat impreuna cu el piesele care l-au facut celebru. Artistul nu si-a dezamagit fanii.

Fara sa dea semne de oboseala, cei care iubesc muzica au dansat pana in zori pe plaja, sub cerul liber si cu marea alaturi. Ploaia de peste zi a fost uitata repede si nimic nu le-a tulburat atmosfera. Maratonul concertelor continua: diseara vor urca pe scena, printre altii,  Galantis si  Angello.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>