Menu

Social
REVIN LA SERVICIU PENTRU BANI

Tot mai multe buzoience aleg să se întoarcă mai repede la muncă, înainte ca micuţul lor să împlinească vârsta de doi ani.  Persoanele care iau această decizie beneficiază de un stimulent lunar de inserţie de 650 de lei, până când copilul împlineşte vârsta de trei ani.

Din ce in ce mai multe dintre mamicile din judetul Buzau aleg sa isi continue cariera si dupa aparitia unui copil. Este o decizie influentata de multi factori ce tin de starea financiara a familiei, dar si de nevoia psihologica a unei ocupatii in afara casei. Potrivit Agenţiei pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Buzău,  numărul stimulentelor de inserţie a crescut considerabil faţă de anul trecut. Dacă anul trecut erau în plată peste 1.300 de stimulente financiare, în 2018 numărul acestora a crescut cu  aproape  230.

Stimulentul lunar de inserţie este de 650 de lei, până când copilul împlineşte vârsta de trei ani. În cazul copilului cu handicap, stimulent lunar de inserţie se acorda  până la împlinirea vârstei de 4 ani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>