Menu

Social
“CONVOIUL BOGAȚILOR”

Proprietarii celor mai scumpe mașini de pe continent și-au dau întâlnire în weekend, la Mamaia. Bolizi care ating suta de kilometri pe oră în doar 2 secunde și costă două milioane de euro au parcurs 7 țări până să ajungă în România, iar apoi au trecut munții ca să poposească în cele din urmă pe riviera românească. Clubul celor mai scumpe mașini și-a adunat membrii în România la un sandviș și-o cafea, plus câteva probe de adrenalină și derapaje controlate.

Au intrat în Mamaia cu scârțâit de pneuri și cu motoarele turate, uimind turiștii care-și petrec vacanța la mare zilele astea. Pentru că super mașinile costă cel puțîn 150 de mii de euro, turiștii le-au botezat pe loc „Convoiul Bogaților”.

Intanirea bogaților din Mamaia s-a numit generic „Cars & Coffee” : un eveniment ce are ca scop formarea unei comunități de oameni ce împart aceeași pasiune, a automobilelor exclusiviste. Este un eveniment de amploare și are loc periodic în peste 30 de țări ale lumii. Proprietarii celor mai scumpe mașini din Europa se reunesc odată pe an și își iau vacanță, lăsând afacerile, care i-au îmbogățit, pe planul doi. Se adună la Veneția și apoi pornesc într-un circuit care străbat 7 țări de pe bătrânul continent. De data asta punctul terminus a fost România unde s-au întâlnit cu 5o de români, și ei proprietari de super-mașini.

Prezența reuniunii „Cars & Coffee în Mamaia plasează România pe harta internațională a tururilor de supermasini și aduce un beneficiu enorm de imagine stațiunii Mamaia, Litoralului românesc și României.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>