Menu

Sport
PUȚINE TRANSFERURI

ALIBECUrmează ediţia cu numărul 101 în Liga 1 şi se anunţă din nou una fără o favorită clară. Mai ales că echipele nu au adus jucători de la care se aşteaptă lucruri uimitoare. Dacă în alte sezoane numărul jucătorilor transferaţi era sensibil mai mare, acum nici măcar din acest punct de vedere nu se poate vorbi de vreo efervescenţă.

Dacă în ultimii trei ani FCSB a plecat favorită, dar nu a reuşit să ia niciun titlu, cu atât mai puţin se poate spune acest lucru acum, când de acolo a plecat cel mai bun om de atac, Budescu. FCSB nu l-a vândut doar pe Budescu, dar e gata să-l dea şi pe Alibec. Ros-albastrii i-au adus insa pe Moruţan şi pe Qaka, si l-au repatriat pe Jakolis.

Viitorul a transferat mai mulţi jucători, Houri, Ţîră, Achim, Luchin, Băjan şi Florescu şi rămâne de văzut dacă dintre ei vor fi acoperite plecările lui Cicâldău şi Cristian Ganea, ori Hagi va prefera promovările din propria pepinieră.

Chiar dacă mai sunt mai puţin de două săptămâni până la startul Ligii 1, Dinamo încă mai aşteaptă jucători. A adus înapoi mai mulţi dintre tinerii împrumutaţi, Ciobotariu, Neicuţescu, Tîrnoveanu, Dima, şi i-a transferat pe Popovici, Sorescu şi Axente. În schimb nu-i mai are pe Palic, Monroy, Nemec, Romera, Maric, Nica, Brănescu şi Torje, jucători mai experimentaţi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>