Menu

Sport
CONCUREAZĂ CU CELE MAI BUNE

Încă o provocare pentru cea mai bună tânăra atletă a momentului. Este vorba despre buzoianca Marina Andreea Baboi, care va lua startul la proba de 100 de metri plat în cadrul Campionatului Mondial de Atletism Under 20 de la Tampere, Finlanda. La această probă, atleta din Buzău va concura alături de cele mai bune atlete ale lumii la această categorie.

Triplă campioană balcanică, atleta Marina Baboi va avea ocazia, în această săptămână, să își arate adevărata valoare în fața celor mai bune atlete din lume la categoria de vârstă sub 20 de ani. Buzoianca va participa la ediția 2018 a Campionatului Mondial de Atletism Under 20, competiție sportivă care va avea loc în Finlanda, în orașul Tampere. Atleta legitimată la SCM Gloria, care a ajuns deja în Finlanda, va lua starul la proba ei favorită, cea de 100 de metri plat. Nu va fi deloc ușor însă pentru Marina Baboi, în condițiile în care la această probă se vor mai alinia la start sportive din țări cu tradiție în probele de sprint, precum Statele Unite ale Americii, Jamaica, Trinidad Tobago, Nigeria sau Marea Britanie.

La ediția din acest an a Mondialelor de atletism Under 20 vor participa 1.466 de atleți din 160 de țări.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>