Menu

Social
ȘI-AU GĂSIT O FAMILIE

Cățelușii maidanezi abandonați au de acum un stăpân. Și asta pentru că la târgul organizat în weekend pentru ei lângă Ploiești, iubitorii de animale s-au înghesuit să îi ia acasă. “Ia-mă cu tine!” a fost mesajul unei asociații, care a dorit să îi scoată din adăpostul de câini, de la Bucov și să le găsească o familie. 

Andreea are acasă patru câini adoptați de la adăpostul de lângă Ploiești. Chiar și așa nu a putut să se abțină să participe la târg. Și-a dorit inițial să cunoască patrupedele. După doar câteva minute, tânăra a și semnat cu contract de adopție. La târgul de adopție, ajuns deja la cea de-a doua ediție, au fost aduși peste 20 de cățeluși, iar gălăgia făcută de ei, a atras zeci de curioși.

Cei care adoptă un prieten jucăuș beneficiază un an de zile de tratamente veterinare gratuite, în cabinetele partenere. În plus, pleacă acasă și cu o trusă de îngrijire, pentru animalul pe care îl primesc sterilizat, vaccinat și microcipat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>