Menu

Social
S-A TRAS CORTINA PESTE NEVERSEA

Aseară la Constanța s-a tras cortina peste cel mai mare festival de muzică organizat vreodată pe o plajă, în Europa, Neversea. 200 de artiști au urcat pe cele 5 scene și tot atâtea mii de oameni au trecut pragul tărâmului magic de la Neversea, în cele trei zile de concert. A fost un succes total care s-a încheiat cu mega concertele lui Tudor Chirilă, trupa „The Script” și celebrul SCOOTER.

Prima care a facut plaja sa vibreze la NEVERSEA a fost trupa „Vama” si Tudor Chirila.  Piese devenite deja hituri precum „Perfect fara tine” si „Copilul care alearga catre mare” au fost fredonate de toata suflarea de pe plaja. Si cu toate ca nu au prea pus geana pe geana in ultimile zile, tinerii au cantat si au dansat fara oprire.

A urmat apoi momentul culminant al festivalului. Trupa „The Script” a urcat pe scena si dupa cateva acorduri muzicale, i-a ridicat pe toti in aer. Muzica electrizanta a irlandezilor a insufletit zecile de mii de oameni care au umplut plaja de la NEVERSEA.

În fața petrecăreţilor a ajuns şi trupa Scooter, cunoscută în întreaga lume. Ca la un semn, mulţimea s-a dezlănţuit, iar artiştii au vibrat la unison cu publicul. S-au scris povești frumoase timp de patru zile și patru nopți la malul mării, pe plaja NEVERSEA.

NEVERSEA a avut parte insa si de un incident, in premiera.  Zeci de mii de oameni au scandat împotriva PSD după o pană de curent de aproximativ o jumătate de oră, în timpul recitalului lui Grasu XXL. Ulterior, organizatorii au rezolvat problema şi au spus că pana de curent a fost determinată de o avarie la un  generator defect,  pe care au trebuit sa il inlocuiasca.

Trecand peste asta, sutele de mii de oameni care au trecut pragul festivalului  au plecat acasa mai mult decat fericiti de experienta traita la NEVERSEA.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>