Menu

Social
„DOREL” LOVEȘTE DIN NOU

Celebrul Dorel a lovit din nou astazi. Este vorba despre  proprietarul unui imobil din localitatea buzoiana Valea Ramnicului, care a tinut sa taie un copac urias din fata casei fara vreo aprobare din partea Primariei. Ajutat de doi barbati, localnicul a reusit sa doboare copacul in asa fel incat arborele s-a prabusit peste retelele de curent electric, cablu si internet. In urma acestui incident, mii de abonati au ramas ore bune fara serviciile companiei TV Sat, dar si fara curent electric.

2C358022-D441-439D-9781-E9D16D835010Proprietarul imobilului din Valea Ramnicului s-a apucat sa taie copacul urias, de capul lui, de la primele ore ale dimineti. Ajutat de alti doi barbati, localnicul a reusit sa doboare copacul, dar si retelele de curent electric, cablu si internet din zona. Reprezentantii administratiei din Valea Ramnicului spun ca lucrarea este ilegala, deoarece trebuia facuta cu acordul autoritatilor, chiar de catre angajatii Primariei.

Chiar daca prabusirea copacului a provocat pagube uriase societatii Electrica si companiei TV Sat, proprietarul imobilului nu se simte vinovat.

Echipele de interventie ale TV Sat au lucrat astazi ore in sir pentru a remedia problema si a furniza din nou abonatilor servicii de cablu si internet.

Ca urmare a acestui incident mii de abonati au ramas ore bune fara serviciile companiei TV Sat, dar si fara curent electric.p

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>