Menu

Sport
ÎNCĂ O SURPRIZĂ

U CRAIOVAU Craiova s-a alăturat celorlalte candidate la titlu, care au început sezonul cu stângul. Alexandru Mitriţă a ratat cele mai mari ocazii în egalul cu Poli Iaşi, scor 0-0.

Partida din Bănie a început cu aproape 50 de minute mai târziu, din cauza problemelor cu nocturna, iar când jocul a început, în cele din urmă, fanii olteni au descoperit că moldovenii nu au venit să se apere pe Oblemenco. Echipa lui Flavius Stoican a avut primele ocazii, dar cea mai mare i-a aparţinut lui Panţîru, al cărui şut în forţă a trecut puţin pe lângă poartă. Fundaşul oaspeţilor s-a evidenţiat şi în defensivă, când a anulat faza spectaculoasă reuşită de Mitriţă. Burlacu a avut şi el şansa deschiderii scorului, dar Denis Rusu a fost la post. În prelungirile reprizei, Mitriţă a fost lipsit de şansă, iar şutul său a lovit bara.

În partea a doua, portarul oaspeţilor a fost pe fază şi la execuția lui Bancu. Nou-intratul Markovic a produs şi el panică în careul lui Poli, dar U Craiova – Poli Iași s-a terminat 0-0.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>