Menu

Social
PRODUCȚIE BUNĂ

Suntem în plin sezon al pepenilor, iar comercianţii îşi vând marfa atât pe străzi, cât şi în pieţe. La Rm. Sărat, vestiţii producători din comuna Vâlcelele au adus pepeni din producţia proprie la colţ de stradă. Oamenii spun că pepenii s-au făcut în ciuda vremii capricioase de anul acesta.

Producatorii de pepeni știu ca anumite zone din Rm. Sarat sunt un vad profitabil. Multi nu vor sa-si vanda marfa in piete, ci la colt de strada unde pepenii pot ispiti orice trecator. De aproape doua saptamani, vestitii producatori de pepeni din localitatea buzoiana Valcelele şi-au scos marfa la vanzare. Productia de pepeni este buna, pe masura muncii depuse de cei care au infiintat culturile.

Producatorii spun că pepenii sunt dulci si zemosi, in ciuda vremii capricioase de anul acesta. Cei mai multumiti sunt ramnicenii care gasesc marfa proaspata tot timpul si mai mult pot negocia pretul. Un kilogram de pepene verde se vinde la Rm. Sarat cu un leu, iar pepenii galbeni costa 2 lei kilogramul. Şi pentru că vanzarea pepenilor pe domeniul public fara achitarea taxelor poate dăuna buzunarului, producătorii s-au grăbit să treaca pe la ghiseele primăriei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>