Menu

Sport
EGAL ÎN PRIMUL AMICAL

Metalul Buzău a dat startul seriei meciurilor de verificare din această vară, cu exact o lună înainte de startul noului sezon al Ligii a III-a de fotbal. Fotbaliştii buzoieni au întâlnit, la Ploieşti, colega de eşalon Astra 2 Giurgiu, cu care au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Partida de verificare a avut loc vineri dimințeață, pe Stadionul Astra din Ploiești. Alin Iacob a deschis scorul pentru Metalul Buzau, în minutul 18, Astra 2 restabilind egalitatea câteva minute mai târziu.

În următoarea partidă de verificare a verii, Metalul va întâlni o altă colegă de eşalon, Sporting Lieşti, din județul Galați, sâmbăta viitoare, pe stadionul Cornel Negoescu din Crâng. În perioada următoare, elevii lui Vali Stan vor mai juca cu SC Oţelul Galaţi, pe 4 august, şi cu CSM Focşani, pe 11 august. Un ultim amical înaintea startului în campionat s-ar mai disputa pe 15 august, în funcţie de programul pe care Metalul Buzău îl va avea în Cupa României, faza județeană. Liga a treia se va relua în data de 25 august.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>