Menu

Social
GĂSITĂ MOARTĂ DE UN HOȚ

O femeie de 41 de ani din Ploiești a fost găsită moartă în propria casă, alături de cadavrul câinelui său. Macabra descoperire a fost făcută de un bărbat din Dâmbovița care intrase în locuință pentru a fura bunuri de preț. Când a văzut cadavrul, bărbatul s-a speriat, și de teamă de a nu fi bănuit chiar el de o posibilă crimă, a anunțat poliția, recunscând totodată și scopul vizitei sale. La fața locului s-au deplasat oamenii legii care au constatat că femeia și câinele au murit de cel puțin 1 an.

Ploieșteanca de 41 de ani trăia singură și nu era în bune relații cu vecinii. De când îi muriseră părinții, vecinii o vedeau rar și atunci în treacăt pentru că nu stătea de vorbă cu nimeni. Oamenii susțin că nu au simțit miros cadaveric, deși i-a mirat că nimeni nu a mai ridicat corespondența, iar ușa balconului era deschisă.

Vecinii nu o prea plang pe femeie. Spun ca le facea multe probleme pentru ca din cate se pare avea afectiuni psihice Recent, însă, cineva a făcut lumina în cazul dispariției femeii. Un hoț care cel mai probabil se va lăsa de meserie după o așa întâmplare.

Medicii legiști vor stabili în urma necropsiei cauzele morții femeii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>