Menu

Social
TRAGEDIE PE ȘOSEA

Tragedie în această dimineață, în județul Ialomița, pe Drumul Național 2A în apropiere de Țăndărei. Șoferul unui autoturism a murit după ce mașina pe care o conducea s-a lovit violent de un TIR care transporta cereale. În urma impactului, capul tractor al camionului a ars în totalitate.

Accidentul a avut loc dimineata pe Drumul national 2A Slobozia – Hârşova, la ieşirea din Ţandarei către Giurgeni. Un barbat in varsta de 63 de ani, care conducea un autoturism de la Constanta catre Tandarei a pierdut controlul autoturismului intrand pe contrasens. Masina s-a lovit violent de un TIR plin cu cereale, condus de un barbat in varsta de 57 de ani din Vaslui.

În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat pe loc iar capul tractor al camionului a ars în totalitate. Politistii ialomiteni continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>