Menu

Social
VINDEA “BOALĂ CURATĂ”

A continuat vândă mâncare deși fusese sancționat de OPC pentru își vindea marfa în condiții mizerabile. Este cazul unui patron din Eforie Nord care i-a înjurat pe inspectorii de la Protecția Consumatorului. Bărbatul recalcitrant a fost săltat de oamenii legii, iar unitatea alimentară a fost închisă.

Un proprietar de unitate alimentară, amplasată în stațiunea Eforie Nord, a fost prins de către inspectorii OPC Constanța în timp ce continua să comercializeze produse, desi fusese sancționat de inspectori pentru condițiile mizerabile în care își depozita și comercializa marfa. Inspectorii OPC Constanța au decis închiderea temporară a ‘gheretei’ din cauza faptului că mâncarea (hamsie ș.a.) era preparată și depozitată în condiții de ‘boală curată’. Potrivit directorului OPC Constanța, bărbatul a adus injurii și a spart cântarul care era lipsit de verificare metrologică.

În cele din urmă, soțul administratoarei a fost ‘săltat’ de oamenii legii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>