Menu

Cultural
FESTIVALUL DANSULUI TRADIȚIONAL

Sute de dansatori, îmbrăcaţi în porturi populare specifice ţărilor din care provin, vor poposi la Rm. Sărat, în weekend! Ei vor putea fi admirați la paradele, ce se vor avea loc în centrul orașului și vor susține adevărate spectacole pe scena Centrului Cultural. Evenimentul are loc în cadrul celei de-a cincea ediții a Festivalului internațional de dans tradițional.

Sute de dansatori, din noua tari, vor ajunge la Rm. Sarat incepand de vineri dupa-amiaza. De la ora 17.00, acestia vor participa la o parada, in cadrul careia isi vor prezenta costumele traditionale. Ei se vor deplasa din centrul municipiului către Centrul Cultural, unde ulterior vor sustine un spectacol. Daca in anii trecuti, spectacolele au fost organizate in fata Primariei, anul acesta locatia a fost schimbata, din cauza vremii ploioase.

Festivalul international de dans traditional va continua si sambata seara la Rm. Sarat. În cadrul spectacolului ce va incepe la ora 18, vor evolua formatii populare din: Polonia, Turcia, Lituania si Romania. Editiile precendente ale Festivalului Internaţional de Dansuri Folclorice Plaiurile Mioriţei au fost un real succes la Rm. Sarat, iar organizatorii se aşteaptă şi în acest an la un număr mare de participanţi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>