Menu

Educatie
PREGĂTIRI DE ȘCOALĂ

Toate problemele din unitățile de învățământ din Rm. Sărat vor fi rezolvate până la începerea noului an școlar! Este asigurarea reprezentanților Primăriei, care susțin grădinițele, școlile și liceele beneficiază deja de fondurile necesare pentru realizarea lucrărilor de igienizare, renovare și reparații. Anul acesta, lucrări mai ample se vor face la Grădinița cu Program Normal numărul 2, acestea vizând consolidarea clădirii unității de învățământ.

In anii trecuti, unele scoli din Rm. Sarat au cumparat materialele necesare pentru realizarea lucrarilor de igienizare, reparatii si intretinere si prin contributiile unor sponsori contactati de comitetele de parinti. Autoritatile spun ca in prezent fiecare unitate de invatamant beneficiaza deja de fondurile necesare pentru realizarea lucrarilor de curatenie, in vederea pregatirii pentru noul an scolar.

Anul acesta, lucrari mai ample se vor face la Gradinita cu Program Normal numarul 2, acestea vizand consolidarea cladirii unitatii de invatamant. In ultimii ani, in niciuna dintre unitatile de invatamant din Rm. Sarat, nu au fost inregistrate probleme, care sa puna in pericol debutul noului an scolar.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>