Menu

Sport
VICTORIE ÎN PRELUNGIRI

gaz-metan-concordiaPenultimul meci al primei etape din Liga 1 s-a jucat la Mediaș, unde Gaz Metan a primit vizita ilfovenilor de la Concordia Chiajna. Cele două echipe au fost la un pas să termine la egalitate, însă golul superb al portughezului Fortes din ultimul minut al prelungirilor a adus toate cele trei puncte la Mediaș. Ploaia torențială însă a pus mari probleme pe parcursul jocului.

Medieșenii au deschis scorul în minutul 28 prin Chamed, care a reluat cu capul o centrare venită de la Crețu. Cu șase minute înainte de finalul primei reprize, ilfovenii au egalat prin golul debutantului Guessan, care a trimis în poartă tot cu capul. Repriza secundă s-a reluat cu o întârziere de aproximativ 20 de minute din cauza problemelor cu nocturna, unul dintre stâlpi fiind lovit de un fulger.

În prelungirile partidei, Carlos Fortes, debutant si el in Liga 1, a luat o acțiune pe cont propriu și a marcat cu un șut la colțul lung din afara careului, cu piciorul stâng.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>