Menu

Sport
ANUNȚAT TITULAR

DINAMO-VOLUNTARIDinamo a avut emoţii în primul meci al noului sezon din Liga 1, cu FC Voluntari. Elevii lui Florin Bratu au fost conduşi, dar au reuşit să întoarcă scorul şi să se impună. Asta şi datorită inspiraţiei antrenorului, care l-a trimis în teren în partea secundă pe Deian Sorescu, fotbalist care a înscris golul victoriei. Bratu are de gând să-l titularizeze pe Sorescu si în derby-ul cu FCSB.

Deian Sorescu, mijlocaşul adus în această vară de la ASU Poli Timişoara a avut parte de un debut de vis: a înscris la chiar primul său meci în Ştefan cel Mare golul de 3 puncte în prima rundă. Florin Bratu are de gând să răsplătească atât reuşita, cât şi atitudinea tânărului fotbalist, care s-a remarcat în cele 30 de minute petrecute pe teren. Astfel, tehnicianul lui Dinamo are de gând să-l titularizeze pe Sorescu în derby-ul cu FCSB, care se va disputa duminică.

Bratu îl va trimite pe tânărul fotbalist în primul 11 în partida de pe Arena Naţională, chiar în locul celui pe care l-a înlocuit în weekend-ul trecut – Robert Moldoveanu. Sorescu va fi titular astfel pe postul de extremă dreapta în modului 4-3-3 folosit de Florin Bratu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>