Menu

Cultural
PREGĂTIRI PENTRU “CERBUL DE AUR”

„Cerbul de Aur”, primul şi cel mai mare festival internaţional de interpretare din România, revine în anul Centenarului cu o ediție specială. Evenimentul va avea loc în perioada  29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov. Zilele trecute, juriul festivalului a ales cei 18 concurenți din toate colțurile lumii care vor lupta pentru marele trofeu. Printre ei se află și o buzoiancă, tânăra Dora Gaitonovici.

Din 110 concurenți înscriși, juriul selecţiei Festivalului „Cerbul de Aur” 2018 a ales 18 candidaţi din 15 ţări pentru a concura pentru marele trofeu al evenimentului, care va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov. Printre concurenții selectați se află și buzoianca Dora Gaitanovici, în vârstă de 18 ani, finalistă a competiției naționale Eurovision România.

Dora Gaitonici nu este singura româncă intrata în concurs. Ovidiu Anton și Raluca Blejusca sunt ceilalți doi concurenți români intrați în competiție.

Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur” a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzică ușoară organizat în România. „Cerbul de aur” este organizat de Televiziunea Română, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Județean Brașov.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>