Menu

Social
LA MARE CĂUTARE

Dulci, zemoase, gustoase și aromate, fructele românești sunt la mare căutare în această perioadă. Tarabele din piețe, pline ochi cu nectarine, piersici, pere, mere, prune și chiar și struguri, îi îmbie pe cumpărători. Nu doar fructele delicioase atrag clienții, ci și prețul acestora, care sunt pe măsura oricărui buzunar.

Tarabele din piata agroalimentara, din Rm. Sarat sunt pline ochi cu nectarine, piersici, pere, mere si prune, toate din productia autohtona. In ciuda vremii capricioase din primavara, caracterizata mai ales prin seceta, producatorii spun ca au ce sa adune din livezi. Domnul Mihai, din comuna Boldu, aduce la piata, zi de zi, nectarine, piersici si prune, din livada pe care a infiintat-o pe un hectar in urma cu cinci ani. Fructele sale, dulci si gustoase, atrag ca un magnet cumparatorii, iar vanzarile ii merg pe masura asteptarilor.

Producatorii spun ca fructele romanesti sunt mai gustoase, dar si mai sanatoase fata de cele aduse de peste mari si tari. Fructele de vara nu sunt doar delicioase, dar au si multe beneficii pentru sanatate. Medicii spun ca unul dintre cele mai bune moduri de a-ti imbunatati dieta si starea generala de sanatate este sa consuma 2-3 portii de fructe zilnic.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>