Menu

Social
ACCIDENT CUMPLIT

Accident cumplit ieri după amiază, în județul Ialomița, pe Drumul European 85, la ieşirea din Urziceni. Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, în urma impactului violent dintre o dubă și un autoturism. La nivelul judeţului Ialomiţa a fost activat Planul Roşu de intervenţie.

Vinovat de accident a fost un sofer in varsta de 52 de ani din Republica Moldova care conducea o dubita pe drumul European 85. La ieşire din Urziceni, el a pierdut controlul masini si a intrat pe contrasens unde a lovit in plin un autoturism condus de o femeie in varsta de 38 de ani din judetul Ilfov. In urma evenimentului rutier ambii soferi au decedat pe loc iar alte 4 persoane au fost ranite grav. La faţa locului au actionat Detaşamentul de Pomierii Urziceni cu un echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare, două echipaje de ambulanta de la SAJ Ialomiţa şi o ambulanţă de la Buzău.

Toţi răniţii au fost transportaţi la spitalul din Ialomita apoi la o unitate spitaliceasca din Capitala. In urma evenimentului rutier circulatia rutiera a fost oprita aproape 2 ore.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>