Menu

Divertisment
CONCERT EVENIMENT

Una dintre cele mai îndrăgite trupe de pop-rock, din România, concertează joi, la Buzău! Direcţia 5 & Alina au pregătit pentru public un show live cu adevărat memorabil, care va include toate hit-urile trupei. Prețul unui bilet pornește de la 40 de lei și ajunge până la 80 de lei.

Că Directia 5 este o trupa faina, stim cu totii de multa vreme. Formatia face spectacol de fiecare data cand are ocazia, iar muzica sa incanta publicul. Joi, 2 august, Direcţia 5 & Alina vin pentru a doua oara, in acest an, la Buzau, pentru un superconcert pe care il vor sustine pe terasa unui club din parcul Tineretului. Daca vrei să te bucuri de un show live cu adevărat memorabil, care va include toate hit-urile trupei, de la celebra piesă „Am nevoie de tine” și până la mai recentele single-uri „O fată ca ea”, „Forever love” sau „Salut! Ce faci?” nu rata acest eveniment.

Concertul va incepe la ora 20.00 si sa anunta a fi unul de tinut minte. Pretul unui bilet la concertul de pe 2 august, de la Buzau, porneste de la 40 de lei, la categoria a II-a, si ajunge la 80 de lei la categoria VIP. Pentru informatii si rezervari sunati la numarul:0723429264.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>