Menu

Sport
FĂRĂ VICTORIE

viitorul-a-anun-at-programul-cantonamentelor-adversari-tari-n-amicale-1Viitorul a rămas fără victorie și după etapa a doua din Liga 1. Campioana de acum doi ani a remizat pe terenul Concordiei, 1-1, la capătul unui meci în care a egalat în-extremis, în minutul 89.

Viitorul şi-a menajat mai mulţi jucători, înainte de returul cu Vitesse din Europa League. Portarul Concordiei s-a evidenţiat prima dată în faţa lui Virgil Ghiţă, fază la care a ratat imediat şi Voduţ. Cu nume grele din fotbalul românesc în tribune, căpitanul gazdelor, Andrei Marc, a marcat cel mai frumos gol al începutului de sezon in minutul 32. Tot Marc a fost în centrul atenţiei, la cea mai controversată fază a meciului, la care Hagi a cerut mai întâi gol apoi apoi lovitură de la 11 metri. După lungi parlamentări cu arbitrii, „Regele” a fost trimis în tribună, pentru a doua oară de la promovare în Liga 1 cu Viitorul.

Pe final, Francezul Houri a salvat meciul, aducand egalarea pentru Viitorul. Concordia şi Viitorul au luat, fiecare, primul punct în acest sezon.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>