Menu

Social
VREME CAPRICIOASĂ

Vremea a luat-o razna pe litoral: dimineață turiștii s-au topit sub razele puternice ale soarelui însă dupăamiază ca la un semn, norii negrii au acoperit cerul declanșând o ploaie care i-a alungat pe toți de pe plajă. Priviți cât bine se simțeau și cât de optimiști erau oamenii înainte fie puși pe fugă de precipitațiile abundente.

Animatoarele acestui club select danseaza in reprize de 10 minute dupa care fac pauza de hidratare, in timp ce turistele ne spun cu zambetul pe buze ca astazi va fi in sfarsit o zi buna de plaja. Pana acum au indurat numai ploaie. Este ora 12, afara sunt 28 de grade Celsius insa razele soarelui sunt atat de patrunzatoare incat ai jura ca termometrele sar de 35 de grade. Fetele se broneaza la soare iar domnii isi comanda bauturi numai in roabe pline cu gheata ca sa se racoreasca.

Turistii ne marturisesc ca nu se mai uita pe prognozele meteorologice si aleg sa riste si sa vina la mare. Acum si-au inchipuit ca vor avea noroc. N-a trecut un sfert de ora si-n Mamaia s-a pornit potopul. Norii grei au revarsat suvoaiele de apa deasupra statiunii iar turisti au fugit care incotro.

Mamaia s-a inundat in cateva minute, iar comerciantii isi numara pierderile vazand cu ochii, pe minut ce trece. Pe strazi s-au format balti iar promenada este invadata de apa. Insa dupa doar 15 minute precipitatiile se opresc si soarele iese din nou dintre nori asa ca unii dintre turisti fac cale intoarsa catre plaja.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>