Menu

Sport
SE CAUTĂ TINERE JUCĂTOARE

Clubul de fotbal feminin Atletic Club Onix Rm. Sărat face selecție pentru formarea unei grupe Under 15! Selecția jucătoarelor a început, iar fetele care vor facă parte din noua echipa trebuie aibă între 12 și 15 ani, le placă fotbalul și frecventeze cursurile școlare. Noua formație, va fi înscrisă în campionatul național din septembrie.

In urma cu doi ani, la Rm. Sarat, a fost infiintata prima echipa de fotbal feminin, Atletic Club Onix. Formatia a avut un parcurs bun, iar anul acesta a incheiat campionatul pe locul trei, in Liga a II-a de fotbal feminin. Incurajati de aceasta performanta, antrenorii echipei au inceput selectia pentru alcatuirea unei grupe Under 15, care va juca din luna septembrie in competitia nationala. Inscrierea este continua si se adreseaza fetelor cu varsta intre 12 si 15 ani, nascute in perioada 2004-2006.

,,Cautam fete din Rm. Sarat, dar si din comunele limitrofe municipiului, carora sa le placa fotbalul. Una dintre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a face parte din echipa este sa frecventeze cursurile scolare. Totodata, acestea trebuie sa dea dovada de seriozitate la antrenamente si la competitiile la care vor participa.,, ne-a declarat antrenorul de A.C. Onix, Adrian Cozma.

Fetele care vor sa se inscrie in grupa Under 15, de la Atletic Club Onix Rm. Sarat, se pot adresa antrenorului Adrian Cozma, la numarul de telefon: 0762.181.505.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>