Menu

Social
AUTOBUZ RĂSTURNAT

Clipe de groază, ieri, pentru pasagerii unui un autobuz care a ajuns în şanţ, la ieşire din Buzău spre Brăila. Șoferul vehicolului a pierdut controlul asupra direcţiei atunci când, susţine el, ar fi vrut să evite un autoturism care i-a frânat în faţă. Aproximativ 40 pasageri s-au autoevacuat, iar o adolescentă a fost rănită uşor la cap.

La volanul autobuzului se afla un conducător auto de 45 de ani, din Buzău, care conducea un autobuz pe ruta Buzau-Rușețu.  La ieșirea din Buzău, din neatentie barbatul a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara soselei. Șoferul autobuzului susține că a fost nevoit să tragă de volan pentru a evita coliziunea cu un autoturism care îl depășise pe linie continuă și i-a frânat brusc în față.

În urma evenimentului o fata de 16 ani s-a ranit la cap si a fost transportată la spital. Alti, aproximativ 40 pasageri s-au autoevacuat după care și-au continuat drumul cu un alt autobuz pus la dispoziție de firmă. La fața locului au acționat echipaje de poliţie, ambulanță și o autospecială de stingere incendii, însă nu au existat scurgeri de combustibil. Traficul în zonă a fost oprit doar atunci când autobuzul a fost tractat din șanț.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>