Menu

Social
LA MARE CĂUTARE

Legumele din piețe sunt la mare căutare în această perioadă! Gospodinele se grăbesc să-și facă provizii pentru iarnă, de teamă că vor crește prețurile. Cum oferta este bogată, iar prețurile sunt acceptabile, cele mai multe dintre ele au cumpărat deja roșii, ardei și vinete, din care au făcut zarzavat și zacuscă.

In acest an, gospodinele din Rm. Sarat au inceput aprovizionarea de toamna mult mai devreme. Cele mai multe ramnicence spun ca de cand se stiu isi fac zarzavaturile si zacusca in casa. Chiar daca efortul este unul considerabil, rezultatele sunt pe masura: produsele au cel mai bun gust si sunt sanatoase.

Graba gospodinelor de a cumpara legume pentru iarna este justificata, tinand seama de vremea capricioasa din acest an. Comerciantii sunt foarte multumiti pentru ca vanzarile lor merg bine. Producatorii spun ca vremea ploioasa din ultima perioada a fost prielnica culturilor de vinete si ardei, care au rodit spectaculos.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>