Menu

Sport
ÎNCĂ AȘTEPTAT

NEMECAdam Nemec mai poate încă ajunge la FCSB. Presa din Slovacia anunţase că atacantul de 32 de ani va semna cu Spartak Trnava, dar conducerea echipei care evoluează în preliminariile UEFA Champions League a negat negocierile.

Nemec  rămâne în continuare liber de contract, după ce a ratat iniţial şi un transfer la FC Pafos, echipă de mijlocul clasamentului din Cipru. Adam a preferat să aştepte şi alte oferte mai avantajoase. Becali nu renunţă însă la aducerea lui Adam Nemec, mai ales că Harlem Gnohere a rămas singurul atacant de careu din lotul lui Nicolae Dică, după plecarea lui Denis Alibec. Ultima ofertă pe care finanţatorul roş-albaştrilor i-a făcut-o internaţionalului slovac a fost un salariu de 25.000 de euro lunar şi o primă de instalare de 200.000 de euro.

Adam Nemec a jucat 33 de meciuri şi a marcat şapte goluri în sezonul trecut pentru Dinamo, în toate competiţiile. A sosit în Ştefan cel Mare în 2016, liber de contract.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>