Menu

Social
NOI FACILITĂȚI PENTRU MEDICI

Noi facilități pentru medicii, care lucrează la Spitalul Municipal, din Rm. Sărat! Cei care fac naveta din localitățile de domiciliu vor beneficia de decontarea navetei de la bugetul local. Măsura a fost aprobată de aleșii locali și are ca scop menținerea actualilor medici și atragerea altora noi.

La Spitalul Municipal din Rm. Sarat lucreaza sase medici, care au domiciliul in alte localitati si fac naveta. In contextul lipsei de personal medical din spital, exista riscul ca acesti medici sa solicite transferul catre alte unitati sanitare, care au posibilitatea de a le deconta cheltuielile ocazionate de transportul intre localitatea de domiciliu si cea in care lucreaza. La propunerea unui reprezentant PNL, Consiliul Municipa, Rm Sarat a aprobat ieri, cu unanimitate de voturi, ca naveta medicilor sa fie decontata de la bugetul local.

Suma totala necesara pentru decontarea cheltuielilor de transport pentru cei sase medici care fac naveta la Spitalul din Rm. Sarat se ridica la 3.660 de lei. Sumele pe care le vor primi acestia sunt cuprinse intre 240 si 900 de lei, in functie de localitatile in care locuiesc.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>