Menu

Social
DEZINSECȚIE DE EFECT

Campania de dezinsecție desfășurată la Rm. Sărat, încă din luna mai, a avut efectul scontat! Dovadă numărul redus de pacienți înțepați de căpușe, care au ajuns la spital, comparativ cu aceeași perioada a anului trecut. Asta în ciuda faptului activitatea căpușelor este intensă după ce plouă și este foarte cald afară.

In primavara, locuitorii cartierelor marginase din Rm. Sarat au sesizat autoritatile cu privire la aparitia si inmultirea capuselor. In urma reclamatiilor, Administratia Domeniului Public a desfasurat in luna mai o ampla campanie de dezinsectie. Actiunea s-a dovedit a fi extrem de eficienta, dovada ca in ultimele luni putini pacienti au mai ajuns la spital intepati de capuse.

La Rm. Sarat, campania de dezinsenctie a fost facuta pe timpul noptii, de catre o firma din Bucuresti. Substantele impotriva capuselor, puricilor si tantarilor au fost imprastiate in cele mai multe zone ale orasului, iar efectele se vad in toata aceasta perioada.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>