Menu

Social
ACCES RAPID LA DELFINARIU

Cozile de la casieriile Delfinariului din Constanța au început dispară, odată cu introducerea unui nou sistem de acces, pe baza scanării biletelor achiziționate, dar și datorită posibilității cumpărării acestora, online.

Marea de oameni care se aduna la poarta Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii, mai ales in zilele cand ploua,  a inceput sa dispara, odata cu introducerea biletelor achizitionate online, dar si gratie unui sistem modern de acces. Conducerea Complexului a reușit să ușureze accesul multor spectatori într-un timp record. Un singur bilet este taxat pentru toată familia și procesul are o viteză mult mai mare.

Biletele  cumpărate online pentru Delfinariu sunt valabile  si pentru celelalte atracţii ale Complexului, cum ar fi Planetariul, Lei de mare, Echitaţie sau Acvariu. Pentru achizitionarea online a tichetelor trebuie sa selectaţi data, reprezentaţia, ora şi numărul de bilete dorit aferent categoriei de vârstă din care faceţi parte.

Pentru biletele cumpărate online se percepe un comision de maxim 10% , plus TVA,  din prețul biletului, dar nu mai puțin de 1 leu,  pentru fiecare bilet achiziționat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>