Menu

Administrativ
PRIMA RECTIFICARE

Transferuri de sume între unități și de la unele investiții către altele. Așa poate fi caracterizată prima rectificare bugetară din acest an, aprobată de Consiliul Municipal Rm. Sărat. Reprezentanții opoziției au sugerat ca în viitor Primăria facă o prioritizare a investițiilor locale. Edilul municipiului susține acest demers se face anual, însă pe fondul unor variabile neprevăzute, planul de investiții se modifică.

Prima rectificare bugetara din 2018, de la Rm. Sarat, a fost aprobata in cadrul sedintei din luna iulie a Consiliului Municipal. Rectificarea a vizat transferuri de sume intre institutiile subordonate Primariei, dar si de la unele proiecte catre altele. Reprezentantii opozitiei au sugerat ca in viitor Primaria sa faca o prioritizare a investitiilor locale. Primarul municipiului Rm Sarat sustine ca acest demers se face la inceputul fiecarui an, insa pe fondul unor variabile neprevazute, planul de investitii se modifica. Un exemplu de problema neprevazuta este cel depozitelor de deseuri, problema care a trebuit rezolvata cu fonduri de la bugetul local.

Proiectul de hotarare, care a vizat aprobarea rectificarii bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Rm. Sarat, pe anul 2018, a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>