Menu

Social
SOARE ȘI VALURI MARI, PE LITORAL

Dup-atâta frig și ploaie pe litoral a răsărit, în sfârșit, soarele ! Turiștii au dat fuga pe plaje hotărâți profite de fiecare rază de soare și fiecare clipă de căldură. Luna august a venit însă la mare cu vânt puternic și valuri mari, ceea ce i-a făcut pe salvamari ridice steagul roșu în multe stațiuni. E pericol de înec însă românii nu iau în seamă avertismentele: în vacanță toată lumea vrea se distreze și se simtă bine.

In Mamaia la orele pranzului cu greu mai gaseai un sezlong in zonele bune: plaja era plina de turisti iar marea la fel. Hotarati sa recupereze ce se mai poate din vacantele ruinate de vremea capricioasa, romanii au umplut riviera si s-au balacit toata ziua. Capriciile verii estivale au ruinat multe vacante, iar oamenii regreta zilele petrecute in hoteluri sau pe la terase, din cauza frigului si-a ploilor. Unii au stat acasa cu ochii pe buletinul meteo ca sa stie cand sa dea  fuga pe litoral.

Si pentru ca august e luna concediilor, aglomeratia din marile orase si de pe drumuri se muta pe plaje.  Nu doar Mamaia e plina, ci si statiunile din sud. Vantul puternic a ridicat valuri mari in statiunile din sud si i-a pus pe salvamari in alerta. Sunt steaguri rosii la toate foisoarele ceea ce inseamna scaldatul in mare interzis. Putina lumea ia in serios avertismentele salvatorilor

Meteorologii au vesti bune pentru perioada urmatoare: va fi cald si frumos la mare, iar vacanta are toate sansele sa fie una reusita si plina de amintiri placute.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>