Menu

Sport
AU RATAT CALIFICAREA

FC VIITORULFC Viitorul Constanţa a părăsit competiţia Europa League după ce a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), de formaţia olandeză Vitesse Arnhem,  în manşa secundă a turului II preliminar. Pentru constănțeni a înscris Denis Drăguş, în minutul 50. În prima manşă, disputată la Ovidiu, scorul a fost egal, 2-2.

Vitesse a dominat prima repriză a meciului cu Viitorul, dar constănţenii au avut două mari ocazii de gol, ambele ratate însă de Ianis Hagi. Olandezii au deschis scorul în minutul 23, în urma unui corner. Vitesse a mai ratat câteva bune ocazii pe parcursul primei reprise dar scorul a ramas acelasi. Echipa olandeză şi-a majorat avantajul după pauză, prin căpitanul Bryan Linssen, însă Viitorul a replicat imediat şi a redus din handicap prin Denis Drăguş, autorul unei duble pentru constănţeni în prima manşă. Acesta a trimis balonul în poartă din interiorul careului, după o centrare a lui Lima. Vitesse a rămas însă echipa mai ofensivă, reuşind să-şi majoreze avantajul, în urma unei mari greşeli a defensivei constănţene.

După cel de-al treilea gol al gazdelor, Viitorul a dat o replică palidă, iar olandezii au dominat finalul jocului, obţinând o calificare meritată în faza următoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>