Menu

Social
DISPĂRUT ÎN MARE

Un bărbat a fost inghițit de marea furioasă, la Eforie Nord! Omul s-a aventurat aseară în apă și a pierdut lupta cu valurile puternice. Salvamarii au intrat după el ca -l salveze, însă fără succes, iar scafandrii chemați la fața locului mai aveau puțin și cădeau și ei pradă curenților. Cei care au cedat fizic in timpul misiunii au fost luați din larg cu skyjet-ul și au fost aduși la mal.

Joi seara, ora 17.5o. Un barbat de 6o de ani aflat pe o plaja destinata nudistilor intra in apa si inoata pana ajunge la o distanta mare de mal. Este ultima oara cand a mai fost vazut de celilati turisti aflati pe plaja. La scurt timp omul pierde lupta cu valurile si curentii puternici. Marea il inghite pur si simplu. La scurt timp scafandrii intervin la fata locului pentru a recupera trupul disparutului. Insa barbatii antrenati pentru astflel de misiuni sunt si ei rapusi de curenti.

Omul a lasat la mal doar o pereche de pantaloni scurti si a intrat fara haine in mare. Nudistii spun ca in zona lor nu exista un steag de avertizare ca marea e periculoasa sau nu. Tot aseara, un alt turist care a ingnorat steagul rosu al salvamrilor a fost scos din mare la Eforie Nord, iar de dimineata salvamarii au avut aici nu mai putin de 20 de interventii. De asemenea un alt turist a fost salvat in ultima clipa la Neptun.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>